Weer trainen in de K1

Ergens is het een beetje heiligschennis maar sinds ik weer beginnerscursus geef bij RCC zit ik ook weer in de kayak en omdat herintreder Ivo ook mee doet varen we vaak een stukje K1 vooraf.

Vandaag zou het zulk pestweer worden dat ik de cursus een weekje uitgesteld heb maar met een ervaren vaarder is het lekker peddelen. Het ging zelfs zo goed dat we maar besloten hebben dat we op de zondagen samen op gaan trainen voor de komende Rottemeren marathon (2012).

In ieder geval ben ik blij dat ik de Accelero niet verkocht heb want voor dit soort weer is die boot gemaakt! Die paar mafkezen in een speedboot die veel te hard golven aan het maken waren, het maakte niet uit, de Accelero tuft er vrolijk doorheen.

Mocht er iemand zin hebben om mee te doen, laat maar horen, wie weet wordt het een gezellig clubje zo.

Comments are closed.