Even iets heel anders …

Nee, dit is geen vertraagde 1-april grap maar gisteren is wel de nieuwe website van honkbalclub de Portland Poema’s live gegaan. Deze is te vinden op www.portlandpoemas.nl.

Wat heeft dat met kano-/kajakvaren of kanopolo te maken? Helemaal niets.  Alleen speelt start2paddle junior met zoveel enthousiasme bij de Poema’s dat mijn breedtesport hart hier alleen maar blij van kan worden. Of het een opmaat is naar kanopolo? Ik weet het niet en het hoeft ook niet. Wel weet ik dat de kinderen daar heel veel plezier aan hun sport beleven en er een vergelijkbare sfeer heerst als bij de kanoverenigingen waar ik lid van ben. Als ze nou iets met water en een bootje gingen doen …

Wil je de Portland Poema’s een handje helpen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen of het je iets kost? Kijk dan eens op de sponsorkliks pagina.  Wanneer je bij  bekende bedrijven iets koopt via Sponsorkliks krijgt de club daar een commissie van. Overigens, als je als kano-vereniging een extra bron van inkomsten zoekt is dat ook een idee natuurlijk ..

Go Poema’s Go!

 

Comments are closed.