IJs!

Sinds kort is Nederland eindelijk in de ban van de winter gekomen. Het meeste water is bevroren behalve de Oude Maas en de zee natuurlijk. Omdat het toch niet zo geweldig varen is in een K1 of CivetCat op de Oude Maas (of op zee  😉 )  heb ik vandaag toch maar de ergometer uit het stof gehaald.

Het plan was 4 * 2000 meter Steigerung te varen met rusten, voorafgegaan door 2000 meter invaren. Helaas waren de batterijen van de ergometer na het invaren op het eind van de 2e Steigerung op en ik had natuurlijk geen volle aaa batterijen liggen  🙁 .

Invaren ging met een gemiddelde van 2:55 per 500 meter. De eerste 2000 zat ik op 2:28 per 500 meter, de 2e moet in de buurt van de 2:22 geweest zijn maar dat zullen we nooit weten.

De batterijen zitten in de oplader, overmorgen weer een poging!

 

Comments are closed.