Training log 8 januari

Deze week was een slechte voor goede voornemens. Weliswaar heb ik ook echt wat gedaan maar niet netjes een log bij gehouden.

Van de week heb ik eerst nog een echte krachttraining gedaan en gisteren heb ik 8 kilometer gelopen. Plus natuurlijk het nodige dagelijkse fietswerk (plm. 20 km).

Maar vandaag dus toch weer netjes een stukje voor het trainingslog Het is gelukkig weer heerlijk weer (zeker vergeleken met eerder deze week) dus gelijk maar een stevig stuk (21,67 km) varen op de Rotte. Ondanks de stevige vermoeidheid naderhand voelde het heel goed.

Ivo, hartstikke bedankt voor je runkeeper document, ik geloof dat ik ook een app gevonden heb die ik op mijn telefoon wil!

A 21,67 kilometer Route in Rotterdam on jan

Doel voor volgende week is de Zevenhuizer molen!  🙂

 

Comments are closed.