Even iets heel anders …

Nee, dit is geen vertraagde 1-april grap maar gisteren is wel de nieuwe website van honkbalclub de Portland Poema’s live gegaan. Deze is te vinden op www.portlandpoemas.nl.

Wat heeft dat met kano-/kajakvaren of kanopolo te maken? Helemaal niets.  Alleen speelt start2paddle junior met zoveel enthousiasme bij de Poema’s dat mijn breedtesport hart hier alleen maar blij van kan worden. Of het een opmaat is naar kanopolo? Ik weet het niet en het hoeft ook niet. Wel weet ik dat de kinderen daar heel veel plezier aan hun sport beleven en er een vergelijkbare sfeer heerst als bij de kanoverenigingen waar ik lid van ben. Als ze nou iets met water en een bootje gingen doen …

Wil je de Portland Poema’s een handje helpen zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen of het je iets kost? Kijk dan eens op de sponsorkliks pagina.  Wanneer je bij  bekende bedrijven iets koopt via Sponsorkliks krijgt de club daar een commissie van. Overigens, als je als kano-vereniging een extra bron van inkomsten zoekt is dat ook een idee natuurlijk ..

Go Poema’s Go!

 

on Even iets heel anders …

Boulderen in de speeltuin

Vorig jaar had ik het al eens gezien en na het afronden van de klimcursus (meer een opfrisursus) maar vorige week wilde ik wel eens kijken of Nienke daar een stukje kon boulderen, ze wil zo graag klimmen. Blij toe, het is een erg leuke sport en goed voor het kanovaren later 😉

Gisteren was het geweldig weer en we zijn met zijn drieen lekker naar de speeltuin gegaan. Stijn ging lekker graven en stenen verstoppen, met Nienke heb ik samen de klimmuurtjes verkend. Er zitten erg leuke dingen tussen en als je je fantasie gaat gebruiken en niet alleen aan de grepen wilt hangen kun je er ook als volwassene leuke dingen trainen. Omdat de muurtjes rond de twee meter hoog zijn is zekeren voor een volwassene niet echt nodig, bij kinderen is het wel verstandig om er bij te blijven en te spotten (en in geval van nood een handje toe te steken). De klimmuurtjes staan in een grote zandbak , een crashpad is niet echt nodig. Zowiezo zjin het rechte muurtjes dus je valt niet op je rug.

Alles bij elkaar was het een boeiende middag! Nienke heeft een hoop geleerd en begon na verloop van tijd ook zelf te zien hoe en waar ze haar handen en voeten moest neerzetten. Ze heeft zelfs een eigen routetje gevonden en was apetrots natuurlijk. Dit gaan we vaker doen! Neem ik gelijk een fototoestel mee, dat had ik gisteren helaas vergeten.

 

on Boulderen in de speeltuin