lekker beulen op de Rotte!

Vanochtend zou het perfect vaarweer worden, in tegenstelling tot de rest van de paasdagen, dus we hebben ervan geprofiteerd om nog even lekker te trainen. De bedoeling was op en neer naar het witte bruggetje vlak voor de Zevenhuizerplas, een afstand van pakweg 20 km.

Op een of andere manier hadden we flink de sokken erin op de eerste helft, we hebben af en toe ook gespeeld. Met name Juul en Aernoud in de K2 konden lekker doortrekken dus voor ons was het goed trainen. Lekker is dat, zak je een beetje af om op zog varen te oefenen (moet het toch een keer leren), trekt iedereen op en voor je het weet ga je toch stevig sprinten. Zo ben ik ook wel weer, dat laat ik me niet gebeuren  😉

De terugweg was ook lekker blazen tot pakweg 17 a 18 km, toen was ineens de koek heel erg op. Met de tanden op elkaar heb ik het stuk uit gevaren maar ik was blij dat ik weer bij de steiger was. In het attachment weer een fijn rapportje, met grote dank aan Ivo, die ik uiteindelijk niet bij kon houden….

RCC – Rotte – 080412

 

on lekker beulen op de Rotte!

Weer trainen in de K1

Ergens is het een beetje heiligschennis maar sinds ik weer beginnerscursus geef bij RCC zit ik ook weer in de kayak en omdat herintreder Ivo ook mee doet varen we vaak een stukje K1 vooraf.

Vandaag zou het zulk pestweer worden dat ik de cursus een weekje uitgesteld heb maar met een ervaren vaarder is het lekker peddelen. Het ging zelfs zo goed dat we maar besloten hebben dat we op de zondagen samen op gaan trainen voor de komende Rottemeren marathon (2012).

In ieder geval ben ik blij dat ik de Accelero niet verkocht heb want voor dit soort weer is die boot gemaakt! Die paar mafkezen in een speedboot die veel te hard golven aan het maken waren, het maakte niet uit, de Accelero tuft er vrolijk doorheen.

Mocht er iemand zin hebben om mee te doen, laat maar horen, wie weet wordt het een gezellig clubje zo.

on Weer trainen in de K1